Auto i brodske folije l Foliramo.com | Usluge
7347
page-template-default,page,page-id-7347,ajax_updown,page_not_loaded,,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-9.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Usluge

Obljepljivanje ili wrap vozila ili plovila

 

 

 

 

 

 

Najtraženija usluga iz naše ponude. Folijom možemo brzo i efikasno promijeniti vizual Vašeg vozila ili plovila. Široki spektar boja i dezena u našoj ponudi garancija su da ćete pronaći foliju koja će odgovarati Vašim željama. Osim što folija daje sasvim novi izgled, ona je i zaštita laku od vremenskih nepogoda, kao i kamenčićima koji napadaju vozilo tokom vožnje. Pruža i zaštitu laku od djelovanja sunce. Boja ne blijedi…Folija znatno podiže cijenu kod prodaje vozila, odnosno plovila. One se mogu bez problema i ukloniti te imate prvobitan izgled.

 

Zatamnjivanje

 

 

 

 

 

 

Svrha zatamnjivanja vozila i objekata je prije svega zaštita od štetnog UV i IC ( infracrvenog ) . UV-zračenje je glavni uzrok oštećenja na raznim materijalima, te na našoj koži. Prekomjerno izlaganje UV-zrakama može na našem tijelu uzrokovati vrlo bolne opekotine, dok kod materijala dolazi do izbljeđivanja i pucanja površina izloženih suncu (armature, plastične i platnene obloge, platnene i kožne navlake i sl.) Sve zaštitne folije posjeduju poseban sloj sa UV-filterom koji zaustavlja 99% štetnog UV-zračenja, te tako osjetljive materijale štiti od izbljeđivanja i oštećenja, a našu kožu od opekotina koje ponekad mogu prerasti i u teža oštećenja kože. Prolaskom sunčevih zraka kroz staklene površine dolazi do zagrijavanja te vrlo visokih temperatura koje negativno djeluju na naš organizam smanjujući nam radnu energiju te izazivaju umor, nervozu, napetost, nedostatak koncentracije i sl zračenja.

Prilkom pucanja stakla ne dolazi do rasprskavanja već komadići stakla ostaju zaljepljeni na foliji smanjujući tako mogućnost ozljeđivanja.

Poseban program sigurnosnih folija sprječava provalu razbijanjem stakla te tako onemogućuje provalnicima da na brzinu dođu do vrijednih stvari u Vašem vozilu. Zaštitne folije pridonose lakšem klimatiziranju vozila te smanjuju potrebu za neprestanim radom klima uređaja, a samim time utječu i na smanjenu potrošnju goriva te zagađivanje okoliša.

 

Dekoracija

 

 

 

 

 

 

 

Uz veliki broj standardnih dekorativnih folija, izrađujemo i folije po Vašim predlošcima. Time osvježavamo Vaš životni i radni prostor, stari namještaj pretvaramo u novi.  Nemojte bacati stvari. Dopustite nam da zajedno udahnemo život i energiju folijama. Neka Vaši zidovi i podovi budu nova dimenzija i Vaša imaginacija. Mi mamo preko 350 dezena. Kreirajmo promjene zajedno!

 

Reklame

One su važan dio svakog poslovanja. Reklamama predstavljate sebe kao brand i prvi dodir sa potencijalnim klijentima. Također poslovni prostori su idealan reklamni pano. Na njima brzo i efikasno možete transparentno predstaviti čime se bavite. Ne bitno da li imate gotovu ideju ili Vam mi možemo pomoći. Pokrenite ili unaprijedite poslovanje kvalitetnom reklamom. Personalizirajte svoje poslovanje.

Watch Dragon ball super